Nuværende arbejdsforhold

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.aut) fra Københavns Universitet og autoriseret ved Psykolognævnet


Mit arbejde består typisk af nogle af følgende opgaver:

 • Individuel og parterapi
 • Supervision af forskellige faggrupper (fx enkeltpersoner, psykoterapeuter og personale fra social psykiatrisk botilbud samt personale i misbrugsbehandlingsregi).
 • Undervisning:
  • Jeg har bl.a. undervist medarbejdere i A-kasse regi og på forskellige uddannelsesinstitutioner samt privatkunder med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde så som lærer, pædagoger, ledere, sygeplejersker, psykoterapeuter, coaches og socialrådgivere.
  • Jeg har bl.a. undervist indenfor følgende områder: angst (generalisering angst, social fobi), OCD, depression, PTSD, Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF), ADHD, motivation i forbindelse med arbejdsløshed, neuropsykologi og psykiatriske diagnoser.


  Jeg modtager løbende supervision fra andre psykologer.


  Udover ovennævnte har jeg været med til at udvikle kurser indenfor bl.a. børne- og ungeområdet, mindfulness-baseret psykoterapi, stresscoaching, neuropsykolog og psykiatriske diagnoser.     Tidligere erfaringer

  Tidligere har jeg arbejdet som praksiskandidat ved Psykologia Felix - kognitiv og metakoginitiv psykologklinik, København. Stilingen bestod primært i at behandle sygesikringsklienter, som var henvist på 11 forskellige henvisningårsager. Derudover har jeg erfaringer inden for følgende områder: udviklingsarbejde (Verdensbanken i Washington DC, USA), psykiatrisk akutmodtagelse, misbrugs- og prostitutionsområdet samt autisme- og asylområdet.


  Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål til min faglige profil.